Τον Ιούνιο του 2000, το πολύ δημοφιλές, αναδιπλούμενο αλουμινένιο scooter Razor® εκτόξευσε τη Razor και έγινε κοινός τόπος στις γειτονιές της Αμερικής και τα πάρκα για skateboard. Η Razor γέμιζε παντού τα πεζοδρόμια –στην πόλη και τα προάστια- πουλώντας πάνω από πέντε εκατομμύρια scooter στους πρώτους έξι μήνες. Από τότε, το αυθεντικό Razor Scooter έχει γίνει συνώνυμο με την παιδική ηλικία, και η Razor συνεχίζει να πουλά εκατομμύρια παγκοσμίως κάθε χρόνο. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί – η τεχνολογία και η πρωτοπορία της συνεχώς εξελίσσεται για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σημερινού ψαγμένου καταναλωτή.

Η Razor είναι μια εταιρία που συνεχώς ξαφνιάζει τους καταναλωτές με προϊόντα για τον ελεύθερο χρόνο, ξεπερνώντας τις πιθανότητες για να γίνει ένα φαινόμενο. Στην πραγματικότητα, στις ΗΠΑ μια πρόσφατη έρευνα απέδειξε ότι η Razor έχει 92% αναγνωρισιμότητα. Το 2013 η Razor ήταν η ένατη σε πωλήσεις εταιρία σύμφωνα με τα δεδομένα της NPD για τα παιχνίδια. Με συνέπεια στην αναγνώριση των αναγκών της αγοράς και φυσικό ταλέντο στην επανεφεύρεση, εταιρία επέκτεινε την γκάμα προϊόντων σε νέες κατηγορίες πέρα από αυτή των scooter. Το 2003, ήταν πρωτοπόρα στην νέα κατηγορία των ηλεκτροκίνητων scooter και των προϊόντων που απευθύνονται σε παιδιά προεφηβικής ηλικίας. Τελευταίο και καλύτερο σε αυτή τη σειρά καινοτομιών είναι το Crazy Cart, το οποίο ανακηρύχθηκε Καλύτερο Παιχνίδι Εξωτερικών χώρων του 2104. Αυτή η σειρά ηλεκτροκίνητων προϊόντων της Razor, η οποία συνεχίζει να κυριαρχεί στην αγορά που η ίδια δημιούργησε, συνδυάζει τη νεότερη τεχνολογία και την προσιτή τιμή για παιδιά, εφήβους και ενήλικους που αγαπούν την αίσθηση της ταχύτητας και της ελευθερίας.

Η Razor είναι εταιρία εμπιστοσύνης, γνωστή για τη χρήση μόνο κορυφαίας ποιότητας υλικών, για τη σχεδιαστική ακεραιότητα και την προσοχή στην ασφάλεια. Τα προϊόντα της έχουν συγκεντρώσει αναρίθμητα βραβεία, όπως το “Παιχνίδι της χρονιάς” από το συνεταιρισμό Κατασκευαστών Παιχνιδιών, βραβεία από το iParenting Media, το Εθνικό κέντρο Γονέων και το Oppenheim Toy Portfolio, όπως και έπαινο για το “Παιχνίδι της χρονιάς” από τα περιοδικά TIME, Newsweek, Parents, Parenting, Sports Illustrated for Kids, Nick Jr., Popular Science, U.S. News & World Report μεταξύ άλλων.

Η Razor δεν ξεκίνησε με σκοπό να φέρει την επανάσταση στην αγορά των παιδικών σπορ, αλλά το έκανε. Η Razor δημιούργησε ένα φαινόμενο, όχι ένα πρόσκαιρο ενθουσιασμό.

Εταιρικές αξίες

Το φαινόμενο της Razor δεν αφορά μόνο τα scooter. Αφορά τον τρόπο ζωής της νεολαίας που ασπάζεται αξίες όπως:

  • Η όμορφη σχεδίαση
  • Η ανώτερη ποιότητα
  • Η τεχνολογία αιχμής
  • Η καινοτομία

Εταιρικές ιδιότητες

Η Razor προσφέρει προϊόντα που είναι:

  • Νεανικά
  • Ακραία
  • Με τεχνολογία αιχμής
  • Απροσδόκητα
  • Πρωτοποριακά

Θέση της εταιρίας

Με λίγα λόγια, η Razor είναι μια εταιρία που ξαφνιάζει τους ανθρώπους με καινοτόμα, όμορφα σχεδιασμένα προϊόντα για τους νέους.