Αναπτυσσόμαστε για να ζούμε

Η OtterBox ξεκίνησε όπως πολλές άλλες start-up – βασισμένη σε ένα όνειρο, φτιαγμένης σε ένα γκαράζ. Ξεκινώντας με κάτι τόσο απλό όσο ένα κουτί, η OtterBox δημιουργήθηκε το 1998 και χτίστηκε πάνω στις αρχές της σκληρής δουλειάς, του ρίσκου και του να ακούς τους καταναλωτές. Μέσω της αφοσίωσής μας στη πρωτοπορία γίναμε αυτό που είμαστε σήμερα.

Φανταζόμαστε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε εκπληκτικά προϊόντα που ενισχύουν τη τη ζωή εν κινήσει και προστατεύουν αυτό που έχει αξία. Επιτρέπουν στον κόσμο να απολαύσουν απίστευτες στιγμές, και καθημερινές επίσης, χωρίς ανησυχία. Πάντα έτοιμη για δράση, η OtterBox εμπνέει τους ανθρώπους να κάνουν αυτά που κάνουν με μια ώθηση θάρρους.

Σαν εταιρία, πασχίζουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να φέρουμε την αλλαγή που αντέχει στο χρόνο. Το χαρακτηριστικό της αποστολής μας είναι ‘Μεγαλώνουμε για να δίνουμε’. Από το χρόνο ως το θησαυρό και το ταλέντο, δίνουμε τον εαυτό μας μέσω του OtterCares Foundation, το οποίο έχει αφοσιωθεί στο να εμπνεύσει τα παιδιά τα αλλάξουν τον κόσμο.