Σχετικά με την Belkin International

Στην Belkin International, δημιουργούμε προϊόντα που βοηθούν τους ανθρώπους να αντιληφθούν τη δύναμη της τεχνολογίας, και κάνουν τις ζωές των ανθρώπων καλύτερες, ευκολότερες, και πιο γεμάτες. Αυτή είναι η αποστολή της Belkin από τη δημιουργία της το 1983.

Η Belkin ιδρύθηκε από τον CEO Chet Pipkin, στο γκαράζ των γονιών του. Ακόμη και τότε, το πάθος του Chet βασιζόταν στην επίλυση των προβλημάτων των πελατών του. Κατασκεύαζε συνδέσεις καλωδίων υπολογιστή τα απογεύματα και τα σαββατοκύριακα, και τα πουλούσε σε τοπικούς κατασκευαστές υπολογιστών και εμπόρους ανταποκρινόμενος στην έκρηξη της αγοράς προσωπικών υπολογιστών τη δεκαετία του 80. Από τότε, διατηρήσαμε την καταγωγή μας από τη Νότια Καλιφόρνια και εδρεύουμε στην Playa Vista, στην καρδιά του τεχνολογικού κέντρου του Los Angeles.

Σήμερα, η Belkin International διαθέτει τρεις εταιρίες – τις Belkin, Linksys και WeMo – για να ενισχύσει την τεχνολογία που μας συνδέει με τους ανθρώπους, τις ενέργειες και τις εμπειρίες που αγαπούμε. Τα προϊόντα της Belkin είναι γνωστά για την απλότητα στη χρήση, ενώ η Linksys βοηθά να κάνουμε τη χρήση ασύρματης συνδεσιμότητας σε όλο τον κόσμο. Η νεότερη εταιρία μας, η WeMo, είναι ηγέτης στην παροχή εμπειριών ρυθμιζόμενου έξυπνου σπιτιού. Η πλατφόρμα προϊόντων δίνει τη δύναμη στους ανθρώπους να παρακολουθούν, να μετρούν και να διαχειρίζονται τα ηλεκτρονικά, τις συσκευές και το φωτισμό στο σπίτι και ενώ είναι στο δρόμο.